ul. Gatačka 80

HTML

033 723-640 info@kcsr.ba
Novosti

Novogodišnji paketići

 

24.12.2021 09:42
Slika
 

Da i djeca bez roditeljskog staranja smještena u hraniteljske porodice, te djeca čije porodice žive u teškim materijalnim prilikama, dožive radost nastupajućih praznika, potrudili su se učenici O.Š. „Skender Kulenović“ sa svojim učiteljima i nastavnicima, učenici JU „Treće Gimnazije“ sa svojim profesorima i članovi Omladinske škole FK Željezničar.

Učenici O.Š. „Skender Kulenović“ pripremili su i uručili Direktoru Centra 60 paketića, učenici JU „Treće Gimnazije“ 125 paketića i članovi Omladinske škole FK Željezničar 90 paketića.

Na predivnoj gesti koja je usrećila 275-ero naše djece, Direktor Centra, Mahir Delić zahvalio se djeci, učiteljima i profesorima te članovima Omladinske škole FK Željezničar.

Djecu, učitelje, nastavnike, profesore i članove Omladinske škole FK Željezničar, Direktor je pozvao na nastavak  saradnje kroz realizaciju zajedničkih projekata, a sve s ciljem, da se djeci bez roditeljskog staranja smještenoj u hraniteljske porodice i djeci čije porodice žive na granici siromaštva, obezbjede predpostavke za njihovo zdravo odrastanje.

U ime djece koja se nalaze u sistemu brige i zaštite Centra, kojoj su namjenjeni paketići, koji su brižno i s puno ljubavi pripremani od strane njihovih drugara uz podršku učitelja, nastavnika, profesora, trenera i roditelja, Direktor Centra Mahir Delić uručio je Zahvalnice .

0 0